Η εξαίρετη τηλεοπτική σειρά του MEGA, Maestro, έριξε, προσωρινά τουλάχιστον, τίτλους τέλους με ένα φινάλε που πραγματικά συγκλόνισε αλλά και συνεπήρε το τηλεοπτικό κοινό!

Το τέλος του Χαράλαμπου από το χέρι του Αντώνη αλλά και οι καταπληκτικές Χάρις Αλεξίου με τη θεσπέσια φωνή της και η Μαρία Καβογιάννη με το βαθύ υποκριτικό της ταλέντο, κατάφεραν να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές σε μία τηλεόραση που προσπαθεί να «υψώσει» παράστημα τις δύσκολες εποχές που διανύουμε!

Όπως η ίδια η ηθοποιός ομολόγσε σε συνέντευξή της όταν την ρώτησαν για τη σκηνή με τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό «Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο Maestro έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς».

Ποιο ήταν ωστόσο το λάθος τού Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός στο ένατο και τελευταίο podcast του πρώτου κύκλου του Μaestro, θα γύριζε πίσω τον χρόνο, δεν θα άφηνε για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια.

«Δεν υπολόγισα κάποιους παράγοντες. Πως θα χαλούσε τόσο πολύ ο καιρός και πως θα ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Φύγαμε όλοι από τους Παξούς, τσακισμένοι. Τις ερωτικές σκηνές θα τις γύριζα την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Στο τέλος μέσα σε δύο μέρες έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα…».

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Μουντιάλ 2022: Έχει το know how o Ζιρού – 12 τελικοί από το 2014 έως σήμερα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά