Η Λίτσα Πατέρα αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 33 χρόνια από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν θα φύγει οριστικά και από το σταθμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η απόφαση αυτή πάρθηκε από την ίδια, καθώς δεν είχε σταθερό χρόνο στο πλατό για να πει τα ζώδια, εξαιτίας των θεμάτων της επικαιρότητας. Η ενότητα της είχε μικρύνει αρκετά με αποτέλεσμα να ψάχνει χρόνο ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε και η ίδια η αστρολόγος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το πρωί της Πέμπτης 4/7 η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τη γνωστή αστρολόγο η οποία της επιβεβαίωσε ότι με τη λήξη της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται οριστικά και η συνεργασία της με την εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο αποχώρησης της αστρολόγου και από το δυναμικό του καναλιού έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η ώρα και το πρότζεκτ στο οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Λίτσα Πατέρα: Δείτε το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου