Μπορεί ο Λεωνίδας Κακούρης να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την αποχώρησή του από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Βασιλιάς Ληρ», ωστόσο η δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου, Μαίρη Αυγερινοπούλου, αποκάλυψε σήμερα (5/1) στην εκπομπή του OPEN, ότι ο ηθοποιός βγήκε εκτός ορίων.

«Ο Λεωνίδας βγήκε εκτός ορίων, οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying». είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του και διέγραψε λίγο αργότερα ο Νίκοςς Γεωργιάδης είπε: «Είχε γίνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του, είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, και ηθοποιούς και τεχνικούς από την παράσταση. Δεν είχε καλεστεί ο κύριος Χουβαρδάς. Το πάρτι κράτησε πολλές ώρες, μέχρι το πρωί και οι εικόνες είναι μετά το πάρτι».

Από την πλευρά του θεάτρου ανακοινώθηκε ότι τη θέση του ηθοποιού που αποχώρησε μπήκε ο Γιάννης Νταλιάνης. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός ήταν μέλος του θιάσου, ωστόσο έγινε εσωτερική αλλαγή και έτσι ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κακούρη.

 

 Λεωνίδας Κακούρης: Δείτε το ρεπορτάζ της Μ. Αυγερινοπούλου

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Σπάσιμο νεύρων στον Ιάσωνα-Αυτός του σκάβει το λάκκο!

Είσαστε έτοιμοι για 11 αξέχαστες στιγμές και μια «βόμβα» στον κόσμο του Motorsport

Survivor 2024: Χαμός με τον Τζέιμς Καφετζή-«Σεισμός» με την αποκάλυψη-Ποιος τον κράτησε εκτός παιχνιδιού;