Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ότι αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού, «Βασιλιάς Ληρ» σε σκηνοθεσία, Γιάννη Χουβαρδά.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη.

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα σοκαριστικό βίντεο την επόμενη μέρα στο οποίο έλεγε μάλλον… ακατανόητα πράγματα.

«Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει τη ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός.

«Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας; Ποιος θα έρθει;».

Η εκπομπή Happy Day και η δημοσιογράφος, Βιβή Μπουγιούρα, εντόπισαν τον σκηνοθέτη της παράστασης, Γιάννη Χουβαρδά, προκειμένου να σχολιάσει και εκείνος την αιφνίδια αποχώρηση του ηθοποιού.

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» ήταν τα λόγια του.

Η ανακοίνωση του θεάτρου

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου.

Λεωνίδας Κακούρης: Δείτε το βίντεο του Happy Day