Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Νταλάρα μέσω του podcast του σχολίασαν στη σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα στον  ALPHA. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας λέγοντας τα εξής:

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Επίσης φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο από χιούμορ δε διαθέτει σταγόνα. Άλλωστε ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Τζίμη Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που βγαίνει από το στόμα του είναι νότες.

Αν παραβλέψεις όμως αυτό το δασκαλίστικο ύφος και το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του σε αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν, βάζω τα εισαγωγικά, ύαινες οι δημοσιογράφοι, και θεωρούν πως τα ερωήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, επιτρέψτε μου να πω δεν είναι το απόλυτα σωστό.»

Επιπλέον λέει πως «όπως στο βιασμό, έτσι και στον τηλεβιασμό, το όχι πρέπει να είναι όχι. Όταν, παρά το όχι συνεχίζουν οι δημοσιογράφοι, πραγματοποιείται το αδίκημα, που δεν υπάρχει ακόμα, του τηλεβιασμού.»

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε το απόσπασμα