Σε μία εποχή που το τηλεοπτικό κοινό έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη το γέλιο, ο ΑΝΤ1 καλεί τον μετρ του ειδους, Λάκη Λαζόπουλο. Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαοτεί και στο παρελθόν, πίσω στο 2018 με το ριμέικ των «Δέκα μικρών Μήτσων» και τώρα το κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτεται να επαναλάβει το εγχείρημα και να ποντάρει στη σάτιρα, έχοντας ήδη δει θαυμάσια αποτελέσματα από το «πείραμα» των «Ράδιο αρβύλα». Η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στο σταθμό όπου διένυσαν το μεγαλύτερο μέρος της αθηναϊκής τους καριέρας  αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη και ο ΑΝΤ1 είδε διψήφια νούμερα στη ζώνη των 8. Έτσι, σκοπεύει να χτυπήσει την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου, προτείνοντάς του να βγάλουν στον αέρα ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αλλά και μια γαλλική κωμωδία την οποία ο ίδιος ο Λάκης είχε προτείνει στο σταθμό πριν από κάποια χρόνια. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν πατέρα που παντρεύει τις τέσσερις κόρες του με… αλλόθρησκους και καταλαβαίνετε, υπόσχεται πολύ γέλιο!

Στο μεταξύ, επανέρχεται και ο Χάρης Ρώμας με μια νέα, ιδιαίτερη κωμωδία εποχής, το «Πεφταστέρι». Το Πεφταστέρι θα μας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του 60 και στη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά. Το βασικό καστ θα αποτελείται από περίπου 20 ηθοποιους, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε και σημαντικούς γκεστ.

Πέρα από τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, στη σειρά θα πρωταγωνιστούν η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Τάνια Τρύπη και η Τζόυς Ευείδη. Το «Πεφταστερι» διεκδικούν πολλά κανάλια, αν και ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει πάντα προτεραιότητα στην καρδιά του δημιουργού. 

 

ΑΝΤ1: Δείτε τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα στο Πρωινό