Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή Status και εξήγησε τι του αρέσει να κάνει απαντώντας πως θέλει να συνεχίσει την εκπομπή του στο MEGA αφού η συνεργασία είναι εξαιρετική. Επιπλέον παραδέχτηκε ότι θα έκανε ευχάριστα εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά.

Επιπλέον στο πλαίσιο του παιχνιδιού με τις φωτογραφίες, ο δημοσιογράφος απάντησε πολύ κοφτά για το αν θα έκανε εκπομπή με την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας τα εξής: «Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί της. Γιατί το λέω όμως αυτό; Γιατί νομίζω ότι δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Δηλαδή άλλο πράγμα κάνει η Κατερίνα, άλλο πράγμα κάνω εγώ. Από την άλλη όμως αναγνωρίζω ότι η Κατερίνα, γι’ αυτό που κάνει, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Για το είδος που υπηρετεί είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ όμως δε θα ήθελα ποτέ να κάνω το είδος αυτό».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι δεν θα έκανα εκπομπή μαζί της. Γιατί νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει. Θα μου πεις σε όλους το ίδιο λες, όμως όχι, η Κωνστανίνα Σπυροπούλου είναι μια παρουσιάστρια που δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθούμε μαζί. Παρόλα αυτά οφείλω να αναγνωρίσω ότι, επειδή είχα άσχημη εικόνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρόνια πριν, τα τελευταία χρόνια νιώθω πως είτε αυτή έχει αλλάξει λίγο το προφίλ της και είναι πιο συμπαθής είτε εγώ την βλέπω με πιο συμπαθητικά μάτια».

Κώστας Τσουρός: Δείτε το ρεπορτάζ του star