Ύστερα από τη μοιραία βραδιά στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, οπότε η Ιουλία το έσκασε από το αρχοντικό με το μωρό, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου όλα να γυρίσουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν.

Ανάμεσα στα θύματά του θα είναι και η Στάσα, που κινδυνεύει στα χέρια του προκειμένου να αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη της. «Πες μου μωρή. Πες μου που κρύβεις το βρωμοθήλυκο σου. Αλίμονό σου κι εσένα κι εκείνης αν δεν γυρίσει στο σπίτι. Δεν Θα κάνετε ξεφτίλα εσείς εμένα. Τον Γιωργίκη Προβιό. Ξεφτιλισμένες. Λέγε», της φωνάζει και τη χτυπάει. Εκείνη του ορκίζεται ότι δεν ξέρει που είναι και φεύγει μαινόμενος. Στη συνέχεια πάει στη χωροφυλακή. Ο Δήμου, καταλαβαίνει πως έχει μπλέξει άσχημο με τον Προβιά, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρηs έχει πάει στα χωράφια, και βρίσκει εκεί κρυμμένη την Ιουλία. Τη ρωτάει τι έχει συμβεί και η κοπέλα τρέμει. Ζητάει τη βοήθειά του γιατί δε θέλει να γυρίσει πίσω.

Ο Γρηγόρηs την πηγαίνει στο κρησφύγετο όπου βρίσκονται ο Χρήστος και ο Επιφάνειος. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ροή των γεγονότων φέρνει αναπόφευκτα τον Γιωργίκη έξω από το σπίτι του Γρηγόρη Ραζίνη, ψάχνοντας για ίχνη της Ιουλίας ή του μωρού. Τον ρωτάει αν είδε την Ιουλία και εκείνος του λέει τι δουλειά μπορεί να έχει εκεί η Ιουλία!

Η Ιουλία σκέφτεται πως πλέον είναι η στιγμή να πει στον Γρηγόρη ότι το μωρό είναι δικό του. Είναι αποφασισμένη να το κάνει και πράγματι όταν ο νεαρόs άντρας πηγαίνει στο κρησφύγετο να τη δει και να της πει ότι την ψάχνει παντού ο Γιωργίκης, εκεί ξεκινάει να του κάνει μια κουβέντα, αλλά την προλαβαίνουν τα νέα. «Η Φιλιώ είναι έγκυος και θα γίνω κι εγώ πατέρας», της ανακοινώνει.

Έτσι για μια ακόμα φορά ανατρέπεται η ροή της  ιστορίας. Αργότερα ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της κάτι που η κοπέλα, δέχεται με χαρά. Κι ενώ ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού. προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ θα γίνουν γονείς. Ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδερφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. Εν τω μεταξύ, η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης και μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το πού βρίσκεται το μωρό.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Θύρα 7 : ΖΗΣΑΜΕ το όνειρο τρελό!

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου- Θα παντρευτούν τελικά;