Αφήνει τις κουτάλες και επιστρέφει στις… πασαρέλες ο ΣΚΑΪ. Μετά από απουσία μίας σεζόν, το My Style Rocks μπαίνει και πάλι δυναμικά στο κάδρο των σχεδίων του σταθμού για την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει αυλαία στα τέλη Ιουνίου το «Κάτι ξαναψήνεται» και τη θέση του να πάρει από τον Σεπτέμβριο το «My Style Rocks». Η… τράμπα από το ριάλιτι μαγειρικής στο ριάλιτι μόδας δεν θα αφήσει χωρίς αντικείμενο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι εκείνα θα είναι και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης.

ΣΚΑΪ: Και η Κάτια Ταραμπάνκο στο «κάδρο»

Οι αλλαγές θα γίνουν στην κριτική επιτροπή του σόου, όπου κάποιοι επιθυμούν να δουν σε μία από τις καρέκλες τnν Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία συνεργάστηκε ήδη με την Acun Media με τη διπλή συμμετοχή της στο «Survivor» πέρυσι και φέτος.

ΑΝΤ1: Νέα σειρά με ιατρικές ιστορίες

Μια νέα σειρά με αληθινές ιατρικές ιστορίες ετοιμάζει ο ΑΝΤΙ , με προοπτική να βγει στον αέρα ακόμα και μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα του ξένου φορμάτ «The clinic», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα της εν λόγω παραγωγής.

Πρόκειται για σειρά με στοιχεία scipted reality, όπου μια ομάδα γιατρών και νοσοκόμων αντιμετωπίζει πραγματικά ιατρικά περιστατικά σε περιβάλλον νοσοκομείου. Η σειρά μεταδίδεται από το 2013 στο Βέλγιο, ενώ πιο πρόσφατα σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία. Η εκδοχή του ΑΝΤΙ Θα προσεγγίζει περισσότερο την ισπανική του «Centro Medico» με καθημερινά ξτ πεισόδια ωριαίας διάρκειας. Η παραγωγή της σειράς του ΑΝΤΙ προχωρά ήδη πυρετωδώς, ενώ δεν αποκλείεται να βγει στον αέ-ρα στα τέλη Απριλίου, κατά πάσα πιθανότητα στην pήme time.