Η παρουσιάστρια της εκπομπής Breakfast@Star και τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, σχολίασε τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας που αφορούσαν στην Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν θα σταματήσω να το λέω, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση πως ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Παπανώτας, που έχει υπάρξει πάρα πολύ αυστηρός και αιχμηρός, δεν έχει μετρήσει λόγια και δεν τον λες ότι είναι γλυκομίλητος και με την καλή του την κουβέντα… αλλά δεν το δέχομαι το «την αλήθεια μου λέω», αυτό δεν το δέχομαι ποτέ, τέλος. Γιατί πάντα εκεί δικαιολογούμε πράγματα σκληρά που μπορεί να πούμε», είπε η παρουσιάστρια.

«Προσπάθησε να μιλήσει γενικά αλλά κάποιες φορές στη ζωή και στις δηλώσεις υπάρχει το timing. Δεν υπάρχει χειρότερο timing από αυτό, τώρα που ξέρεις ότι η εκπομπή σταματάει και κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος..

«Έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε ανθρώπους και με τίποτα δεν το ηρεμεί, δεν το καταλαγιάζει. Υπάρχει μία γνωστή ατάκα που λέει: τι της έκανα της…», τόνισε.

«Έχω πει δημόσια τη γνώμη μου για τον κύριο Παπανώτα. Τουλάχιστον συνεχίζει και κρατάει την ίδια γνώμη, δεν κάνει κωλοτούμπα με έναν τρόπο, δεν γυρίζει τη μπιφτέκα. Αυτή είναι η γνώμη του», τόνισε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

 

Ελένη Χατζίδου: Όσα είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα