«Πεσμένη» αλλά κούκλα εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες μόλις ώρες μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και το φιλί του πρώην σύντροφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια σχολίασε όλο νόημα με αφορμή το βίντεο με την κόντρα ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, σε στιγματίζουν. Να είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλη μέρα…».

Λίγη ώρα νωρίτερα, η παρουσιάστρια ακούγοντας τους στίχους είπε: «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες, μαζί σου νιώθω τόσο δυνατός», ανέφερε στους συνεργάτες της: «Ψυχραιμία», θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να μη δώσει ελεύθερο χρόνο για σχόλια εκτός θεμάτων της εκπομπής.

 

Το Σαββατοκύριακο όπως είδαμε, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τα όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπου τηλεφωνικός… φακός, τον έπιασε να ανταλλάσσει φιλιά με την Δανάη Μπάρκα σε γνωστό γκέι μπαρ.

Δανάη Μπάρκα: Το υπονοούμενο της για την Κατερίνα Καινούργιου-Βγάζουν τα σπασμένα τους πίσω από ψεύτικα προφίλ

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, σχολίασε σήμερα (26/2) με το δικό της τρόπο, το θέμα με τα ψεύτικα προφίλ στα social.

«Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίο βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν. Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν», είπε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα, για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις… Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο».

Κατερίνα Καινούργιου: Όλο νόημα τα όσα είπε