Τα δύο πρόσωπα των ημερών είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα. Οι δύο παρουσιάστριες πέρασαν ένα… θυελλώδες σαββατοκύριακο μιας και η παρουσιάστρια του MEGA, εθεάθη να χαριεντίζεται με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα έκανε unfollow την Δανάη μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει Φίλιππο και Δανάη να φιλιούνται μέσα σε γκέι κλαμπ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, σχολίασε σήμερα (26/2) με το δικό της τρόπο, το θέμα με τα ψεύτικα προφίλ στα social.

«Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίο βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν. Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν», είπε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα, για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις… Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο».

Δανάη Μπάρκα: Το υπονοούμενο της για την Κατερίνα Καινούργιου