Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο συμπαθείς Ελληνίδες παρουσιάστριες της τηλεόρασης και πραγματικά πονάει η ψυχή μας να τη βλέπουμε να μελαγχολεί κάθε φορά που ακούει για έρωτες.

Μίλαγε με την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή χτες (6/10) σε συνέντευξή της στον ALPHA, της είπε ότι τη ζηλεύει για αυτό που νιώθει εκείνη για τον Μπισμπίκη και ο Μπισμπίκης για εκείνη. Μίλαγε σήμερα με τον Νίκο τον Κοκλώνη, της λέει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και λέει πως προχώρησε τη ζωή του.

Δηλαδή κάπου φτάνει! Έλεος πραγματικά. Κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά να ζηλεύεις την Βανδή 15 χρόνια μεγαλύτερη που βρήκε τον έρωτα ξάφνου και αίφνης. Και να μεμψιμοιρείς εσύ, μία κούκλα, πανέξυπνη που πολύ το πάλεψες και το ξέρουν όλοι! Που τα έβαλες με ολόκληρο θηρίο (τότε) που άκουγε στο όνομα Ρούλα Κορομηλά και την έβγαλες ψεύτρα! Που έχεις καταφέρει να εδραιωθείς σε μία τόσο σκληρή ζώνη όπως είναι η πρωινή.

Όχι Κατερίνα. Φτάνει γιατί κούρασε η ιστορία. Γυναίκες με λιγότερα προσόντα από σένα και έχουν τοποθετούν τους εαυτούς τους στο ψηλότερο σκαλί.

Αυτό κάπου πρέπει να αλλάξει γιατί πραγματικά έχει αντίθετα αποτελέσματα για εσένα σαν παρουσιάστρια και σαν προσωπικότητα.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

 


Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Σατανικό σχέδιο του Αποστόλη

7 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Aξιοπρεπή Eργασία

Γλυκάνισος: Η Ραζάν παντρεύεται τον Καρίμ