Η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, Super Κατερίνα στον ALPHA, την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ,  Ματίνα Παγώνη. Ωστόσο αυτό  Όπως είπε, δέχτηκε κάποια παράπονα από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θέλω να πω καλημέρα σε όλους, είστε όλοι πάρα πολύ ωραίοι και ωραίο το φόρεμα σήμερα Κατερίνα, παρότι μου δημιουργείς προβλήματα πρωί πρωί με το να βγαίνω σήμερα να χαιρετήσω εσένα και όχι και κάποιον άλλον φίλο μου», είπε η Ματίνα Παγώνη και η παρουσιάστρια του σταθμού απάντησε:

«Βγήκατε χθες στον Λιάγκα, δεν πειράζει. Τι ζηλιάρης και αυτός πια! Δεν ηρεμεί και αυτός λίγο, έχει ερωτευτεί και όλα καλά. Ας ηρεμήσει!» ανέφερε αρχικά.

Τότε η Ματίνα Παγώνη την αιφνιδίασε με την πρότασή της: «Θα ήσασταν το καλύτερο ντουέτο! Δοκιμάστε και μαζί, θα είναι πολύ ωραία».

«Αν κάναμε εκπομπή μαζί με τον Λιάγκα, θα πήγαινε πολύ καλά. Προς το παρόν ο καθένας έχει τη φιλοδοξία να την κάνει μόνος του, αφήστε το για μελλοντικά. Αφήστε τα «μαζί», θα κοστίσει πολύ. Μελλοντικά! Η Κατερίνα με τον Γιώργο, όχι ο Γιώργος με την Κατερίνα, οι κυρίες προηγούνται. Δεν έχω κανένα θέμα εγώ, μεγάλη μου χαρά οι συνεργασίες. Εγώ θα είμαι μόνη μου εδώ με την παρέα μου του χρόνου και ο Γιώργος με τη δική του παρέα» απάντησε η παρουσιάστρια του ALPHA.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Θα κόστιζε πολύ η συνεργασία με τον Λιάγκα