Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα», σήμερα, Δευτέρα, 29/04, απουσίαζε πάλι οπότε και η  παρουσιάστρια εξήγησε με ειλικρίνεια το γιατί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μία συνέντευξη στην οποία «στόλισε» την παρουσιάστρια λέγοντας: «Δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και το λέω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που είναι εκεί. Ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένος, και, πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα. Στα έργα, δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα, δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν», είχε προσθέσει ο ίδιος.

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια εξήγησε όλα όσα συνέβησαν.

«Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα. Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα. Έδωσε μια συνέντευξη το Σάββατο, και πρώτη φορά μετά έβαλα τα κλάματα. Έχουν πει για εμένα τόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου, να κλειστώ στον εαυτό μου, και όλο το Σάββατο να κλαίω στο σπίτι μου, δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς στεναχωρημένη.

«Με πήραν οι γονείς μου τηλέφωνο μετά από αυτή τη συνέντευξη και με ρωτούσαν γιατί γίνεται συνέχεια αυτό, γιατί με αποδομεί, γιατί μιλάει αρνητικά για εμένα, γιατί μου επιτίθεται. Ειλικρινά είμαι σε σοκ. Δεν πίστευα όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για εμένα από εδώ και από εκεί. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί, μου λέει τα καλύτερα, και πίσω από τις κάμερες, του επιτρέπω και του ζητώ να με διορθώνει. Συνέχεια λέω ότι είναι μεγάλη μου τιμή που ο Ανδρέας είναι μαζί μας. Δεν θα μιλήσω για αυτά που έχουν γίνει εκτός κάμερας, γιατί αυτά που έχουν γίνει εκτός κάμερας, έχουν γίνει όλα με αγάπη και μόνο καλές πράξεις. Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί. Του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, όταν προκύπτουν παρεξηγήσεις να μιλήσουμε. Ενδιαφέρομαι για αυτόν», συνέχισε η ίδια.

«Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει τη γνώμη του, να προσβάλλει τον Γιάννη, τη Χρύσλα, τον Γρηγόρη, εμένα, και πάλι, λέμε ότι σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία από τον πατέρα μου, που έχει παιδί σαν και εμένα. Τον αφήνουμε να πει τη γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι ο Ανδρέας είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης, πολύ σπουδαίες, και μου έχουν πει πώς του επιτρέπω να μιλάει έτσι. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Σέβομαι, γιατί έτσι με έμαθαν οι γονείς μου, τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία. Ακόμη και όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μία ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει και το έχω πει πολλές φορές, που αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε και με έφερε εκτός εαυτού».

 

Κατερίνα Καινούργιου: Τον σεβόμουν λόγω ηλικίας αλλά…