Η παρουσιάστρια του ALPHA και της εκπομπής, Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα είπε ο συνυποψήφιός του, Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος επίσης εργαζόταν στο σταθμό και συγκεκριμένα στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια είπε πως οι δηλώσεις του Παπανώτα ήταν κατακριτέες, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τη βρήκαν σύμφωνη τα όσα ακολούθησαν με την επίθεση προς το πρόσωπό του.

Αφορμή στάθηκε ο διάλογος που είχαν νωρίτερα σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του Happy Day.

«Ήταν όντως προσβλητικές οι δηλώσεις του προς τη Μπέττυ Μαγγίρα. Είδα και το αμοντάριστο υλικό, ίσως να ήταν και ένα τσικ χειρότερο. Από ‘κει και πέρα δεν μου αρέσει όλος αυτός ο πόλεμος προς το πρόσωπο του Δημήτρη, όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάνει λάθη. Έπεσαν όλοι να τον φάνε και με στεναχώρησε αυτό. Θα έπρεπε το θέμα αυτό να κλείσει», είπε αρχικά.

«Είναι αυτονόητο πως τα σχόλιά του ήταν κατακριτέα αλλά μην το ανοίγουμε το θέμα. Ο άνθρωπος αυτός πέρασε δύσκολα. Μπείτε στη θέση του: να έχεις ένα όνειρο και ξαφνικά να σε διαγράφουν», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Επίσης σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου.

«Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή του προς τον Παπανώτα, σας μιλάω αντικειμενικά. Λόγω ηλικίας και πορείας θα έπρεπε να κρατήσει λίγο πιο χαμηλούς τόνους».

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το απόσπασμα