Ιωάννα Μαλέσκου: Κρίσιμο ήταν το χθεσινό ραντεβού των διοικούντων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» με την παρουσιάστρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Mega Καλημέρα», στη χθεσινή συνάντηση που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τη διοίκηση του σταθμού, της ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, οι πληροφορίες θέλουν την λήξη της συνεργασίας τους να είναι οριστική και αυτήν την περίοδο στο κανάλι γίνονται προσπάθειες ανεύρεσης παρουσιαστών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, εντυπωσιακή με λέγειν και άποψη προβλημάτιζε εδώ και καιρό τον ΣΚΑΪ, που έβλεπε το «Love it» να συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια, η Ιωάννα είναι ένα πρόσωπο που εξαρχής αποτελούσε στοίχημα για το Κανάλι και γι’ αυτο οι άνθρωποί έδειχναν αποφασισμένοι να τη στηρίξουν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό οπότε και αποφασίστηκε η απομάκρυνσή της από το κανάλι του Φαλήρου.

 

Το ραντεβού Ιωάννα Μαλέσκου – Open θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της, η παρουσιάστρια έχει κλείσει ραντεβού για συζητήσεις με το Open.

Είναι βέβαια απορίας άξιον αν τελικά η Μαλέσκου πάει στο OPEN, ποια θα είναι η θέση της Μπέττυ Μαγγίρα.

Πάντως μέχρι και χτες (24/5) φρόντιζε να υπερασπίζεται επάξια τα δικαιώματα του καναλιού στο οποίο εργάζεται τουλάχιστον για λίγο ακόμα καιρό.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του Survivor  η Ιωάννα πήρε την αφορμή προκειμένου να απαντήσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σχετικά με ένα σχόλιο που είχε κάνει για την ίδια.

Ο δημοσιογράφος είχε σχολιάσει πρόσφατα τη δήλωση της παρουσιάστρια ότι είναι στο “μάτι του κυκλώνα”. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να του απαντήσει μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

“Αχ αυτό το μάτι του κυκλώνα. Θα μας ακούει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό που σημαίνει, αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω tweet ή θα του στείλω μήνυμα για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε οφείλουμε να έχουμε. Και αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται αλήθεια, ήρεμος και χαλαρός. Έλα Δημήτρη τα φιλάκια μου” είπε χαρακτηριστικά.