Η Ιωάννα Μαλέσκου, εντυπωσιακή με λέγειν και άποψη προβληματίζει εδώ και καιρό τον ΣΚΑΪ, που βλέπει το «Love it» να συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Βέβαια, η Ιωάννα είναι ένα πρόσωπο που εξαρχής αποτελούσε στοίχημα για το Κανάλι και γι’ αυτο οι άνθρωποί του δείχνουν αποφασισμένοι να τη στηρίξουν.Έτσι, παρόλο που οι πληροφορίες την ήθελαν για καιρό με το ένα πόδι εκτός ΣΚΑΙ, ίσως τελικά να δούμε τη μεγάλη ανατροπή.

Ποια είναι τα δύο σενάρια που εξετάζονται; Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η εκδοχή που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι η Μαλέσκου να παραμείνει στον ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν, σε ένα πιθανώς ριζικά αναμορφωμένο «Love it». Η δεύτερη θέλει την ενημέρωση να παίρνει τη μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα του καναλιού, αφήνοντας στην άκρη την ψυχαγωγία. Σε αυτό το πλαίσιο, το «Love it» Θα αντικατασταθεί από μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, με τη Μαλέσκου να μένει μεν στο σταθμό, αλλά να μπαίνει για λίγο στον πάγο μέχρι να βρεθεί το επόμενο κατάλληλο πρότζεκτ. Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι έγινε με το OPEN

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε πρόταση από υψηλόβαθμο στέλεχος του OPEN για να αναλάβει την πρωινή ζώη του σταθμού.

Η ίδια, ωστόσο φέρεται ότι άργησε να απαντήσει, γιατί προτεραιότητα έχει για την ώρα ο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι για τις εκπομπές του OPEN, ήρθε νωρίτερα, και η μη απάντησή της συνδέθηκε με τις αποφάσεις που πήρε ο σταθμός.

Είναι βέβαια απορίας άξιον αν τελικά η Μαλέσκου πήγαινε στο OPEN, ποια θα ήταν η θέση της Μπέττυ Μαγγίρα.