Πολλά έχουν γραφτεί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το τηλεοπτικό μέλλον της. Πλέον, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Με δεδομένη την αποχώρησή της από τον ALΡΗΑ και την απουσία της από το «GNTM 5 οι πόρτες των άλλων καναλιών άνοιξαν διάπλατα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η φετινή τηλεοπτική αποχή μόνο καλό τής έκανε, αφού μπόρεσε να φορτίσει τις μπαταρίες της και να ετοιμάσει τη δυναμική επάνοδό της.

Το όνομά της ήδη ακούγεται για διάφορες επερχόμενες παραγωγές, ενώ είχε δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤΙ για μια εκπομπή που Θα παρουσίαζε μαζί με την “Ελενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο, το πρότζεκτ αυτό δεν προχώρησε, κι έτσι τις τελευταίες ημέρες «παίζει» πολύ το σενάριο του ΣΚΑΪ. Στο κανάλι του Φαλήρου πιστεύουν ότι η Ηλιάνα θα μπορούσε να υπηρετήσει εξαιρετικά μια πολύπαθη ζώνη όπως η απογευματινή του Σαββατοκύριακου και σκέφτονται να της κάνουν πρόταση συνεργασίας. Ανάλογες σκέψεις υπάρχουν, βέβαια, και για την Αθηνά Οικονομάκου, αφού γενικώς ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε αναζήτηση νέων προσώπων στο ψυχαγωγικό κομμάτι. Βλέπετε, εκτός από τον Νίκο Μουτσινά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όλοι οι υπόλοιποι «ψυχαγωγικοί» θα αποχαιρετήσουν το σταθμό με τη λήξη της σεζόν, οπότε αναζητούνται ήδη αυτοί που Θα τους αντικαταστήσουν.

Ποιο ριάλιτι θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Τρεις μήνες πριν το κανάλι την είχε πλησιάσει για να παρουσιάσει το σόου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το λεγόμενο Love Island και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα γίνει πραγματικότητα.

Η απόφαση αυτή παραξένεψε το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου η οποία υποστήριξε ότι θα σταθεί εμπόδιο σε άλλες συνεργασίες της, καθώς το ριάλιτι αυτό είναι αρκετα προκλητικό, ωστόσο μπορεί να καταλάβει πως αν δεν υπήρχαν άλλες αξιόλογες προτάσεις είναι λογικό να δέχθηκε μία τέτοια συνεργασία.