Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, έφερε μεγάλες ανατροπές στην prime time του σταθμού αφού η σειρά Οι Πανθέοι, μεταφέρθηκαν από το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού σε μόλις μία προβολή, κάθε Πέμπτη.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Τούρκος παραγωγός δεν διαπραγματευόταν την αλλαγή της ώρας προβολής του Survivor εκτός prime time και έτσι το κανάλι, που έχει επενδύσει πολλά στο ριάλιτι, αναγκάστηκε να μεταφέρει την εν λόγω σειρά η οποία δεν απέφερε και τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Ωστόσο αυτό είχε σοβαρό αντίκτυπο στους πρωταγωνιστές αλλά και στους συντελεστές της σειράς κάτι που είπε ξεκάθαρα ο πρωταγωνιστής των Πανθέων, Αιμίλιος Χειλάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star.

Όταν ρωτήθηκε αν στενοχωρήθηκε απάντησε «Συ είπας» ενώ εξήγησε ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σειρά. «Θετικά δεν μπορεί να επηρεαστεί ποτέ γιατί αλλάζει ένας ρυθμός. Θα πρέπει να γίνει μια πολύ μεγάλη στρατηγική εκστρατεία από πλευρά του καναλιού για να δείξει ότι αυτό είναι μια πολύ καλή κίνηση».

Κι επιπλέον, το κόστος θα είναι μεγάλο για τους ανθρώπους που δουλεύουν στη συγκεκριμένη παραγωγή. «Επειδή θα μειωθούν τα επεισόδια, θα υπάρξει και μια μείωση των γυρισμάτων. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν υπολογίσει σε μια αμοιβή που θα ήταν αντίστοιχη των επεισοδίων που κόπηκαν».

Σε ό,τι αφορά τους φαν της σειράς είπε: «Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα τώρα με τους “Πανθέους” και τους fans της σειράς και την θεαματικότητα. Θέλω να σας θυμίσω ότι εγώ έπαιζα σε ένα σίριαλ πριν από 20 – 25 χρόνια που όταν παίζονταν ήταν πέμπτο, “Η ζωή που δεν έζησα”. Όλοι, εικοσιπέντε χρόνια μετά μου μιλάνε γι’ αυτό το σίριαλ. Είναι άλλος ο αντίκτυπος που υπάρχει ο συναισθηματικός κι ο καλλιτεχνικός κι άλλος ο εμπορικός αντίκτυπος. Φαντάζομαι τα κανάλια από τα γραφεία τους κοιτάνε την εμπορικότητα του προϊόντος. Το θέμα είναι πόσο μπορείς να μιλήσεις για καλλιτεχνικό προϊόν».

 

Οι Πανθέοι: Η απάντηση του Αιμίλιου Χειλάκη στις αλλαγές του σταθμού

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!