Έρχονται ανατροπές με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor μιας και όσα γνωρίζαμε, δείχνουν να… τελειώνουν και ειδικά για τη σειρά Οι Πανθέοι!

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Σύμφωνα με το νέο τρέιλερ του σταθμού, στο ριάλιτι θα υπάρξει αλλαγή στις μέρες προβολής αφού πλέον θα προβάλλεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00.

Ωστόσο, δεν ήταν ξεκάθαρο από πότε θα ξεκινήσει να γίνεται αυτή η αλλαγή μιας και ακόμα ακόμα προβάλλονται τα επεισόδια των Πανθέων. Άρα, και δια της… ατόπου, η δραματική σειρά εποχής, θα υποστεί και πάλι αλλαγή μιας και θα προβάλλεται προφανώς άλλη μέρα, ενδεχομένως και άλλη ώρα. Προφανώς, οι ιθύνοντες του σταθμού, σχεδιάζουν να φέρουν τη σειρά το σαββατοκύριακο και ίσως απογευματινή ώρα.

Ακριβώς λοιπόν εδώ είναι και η επιβεβαίωση του Mediatime σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα του σταθμού που αποφάσισε να «ανοίξει» μία μέρα ακόμα για το ριάλιτι και να αλλάξει την προβολή της σειράς εποχής που πλέον θα μεταδίδεται τα απογεύματα της Κυριακής, στις 18.40, από την Κυριακή 9/3.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, η Μάρμω μοιράζεται την ανησυχία της με τον Κίτσο σχετικά με τη συμπεριφορά του Ανδρέα και την απόμακρη στάση του απέναντί της. Ο Κίτσος αναρωτιέται αν ήρθε η στιγμή να του μιλήσουν. Η Μάρμω θεωρεί πως αν το κάνουν τώρα, με όσα έχουν συμβεί με τους Αυγουστάκηδες και τον πόλεμο που έρχεται, θα τον συντρίψουν… Παράλληλα, ο Ανδρέας αποφασίζει να μιλήσει στον Φάνη και τον Ισίδωρο σχετικά με τον κατάσκοπο που έχει παρεισφρήσει στην οικογένεια των Πανθέων. Η Νίνα υποψιάζεται τον Μαρμάρη και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει… αλλά το μέρος που θα δει ότι πηγαίνει θα τη σοκάρει ακόμα περισσότερο. Η Πέλλα, στο μεταξύ, προσπαθεί να βρει μια σανίδα σωτηρίας και αναζητά παρηγοριά στον μοναδικό πραγματικό φίλο που της έχει απομείνει… Στο Γραμματικό, η Μερόπη προτείνει στον Στέφανο και τη Θάλεια να γίνει νονά του παιδιού τους η Μιρέλλα. Οι υποψίες της Χρυσοστόμης σχετικά με την απιστία της Μάρμως και του Κίτσου εις βάρος του Ανδρέα δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν…

Οι Πανθέοι: Απόσπασμα από το επεισόδιο που προβλήθηκε

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!