Έρχονται ανατροπές με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor μιας και όσα γνωρίζαμε, δείχνουν να… τελειώνουν!

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Σύμφωνα με το νέο τρέιλερ του σταθμού, στο ριάλιτι θα υπάρξει αλλαγή στις μέρες προβολής αφού πλέον θα προβάλλεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00.

Ωστόσο, δεν ήταν ξεκάθαρο από πότε θα ξεκινήσει να γίνεται αυτή η αλλαγή μιας και ακόμα ακόμα προβάλλονται τα επεισόδια των Πανθέων. Άρα, και δια της… ατόπου, η δραματική σειρά εποχής, θα υποστεί και πάλι αλλαγή μιας και θα προβάλλεται προφανώς άλλη μέρα, ενδεχομένως και άλλη ώρα. Προφανώς, οι ιθύνοντες του σταθμού, σχεδιάζουν να φέρουν τη σειρά το σαββατοκύριακο και ίσως απογευματινή ώρα.

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι του Ατζούν Ιλιτζαλί, δείχνει να… ανακάμπτει στους πίνακες τηλεθέασης και το κανάλι θα προχωρήσει σε όποια αλλαγή χρειαστεί για να το υποστηρίξει.

Μάλιστα, όσοι παρακολουθούν τους πίνακες τηλεθέασης, θα έχουν παρατηρήσει ότι πλέον, οι περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο ανταγωνίζεται τις κουζίνες του Star και του Masterchef.

Από την άλλη, η μυθοπλασία, παρατηρεί μία μικρή πτώση στα ποσοστά. Μένει να δούμε, ποιες θα είναι οι επόμενες στρατηγικές κινήσεις των καναλιών προκειμένου να αυξήσουν τα ποσοστά τους.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!