Οι χαρακτήρες της νέας, φιλόδοξης σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», φέρνουν στο φως τα διλήμματα της ζωής τους, μιας ζωής σχεδόν μυθιστορηματικής.

Τη στιγμή που τα σύννεφα του πολέμου πλησιάζουν επικίνδυνα την Ελλάδα, εκείνοι ζουν βυθισμένοι στα προσωπικά τους πάθη, χωρίς να γνωρίζουν τι έρχεται στη συνέχεια.

Ένας από τους πιο κομβικούς ρόλους στις εξελίξεις που θα φέρουν τα πρώτα επεισόδια και αναμένεται να σαρώσουν την τηλεθέαση, είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση, ο Στάθης Μονογιός.

Οι Πανθέοι: Αυτό είναι το βρώμικο σχέδιο του Στάθη

Ο Στάθης αναμένεται να βγάλει την άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του έχοντας ένα βρώμικο σχέδιο το οποίο ετοιμάζεται να βάλει σε πλήρη εφαρμογή.

Για τον ρόλο που υποδύεται, μίλησε στο 7ημερες TV ο πρωταγωνιστής της σειράς, Σπύρος Σταμούλης, λέγοντας πως ο Στάθης δεν έχει ξεπεράσει ποτέ την αυτοκτονία του πατέρα του.

Πρόκειται για έναν εύπορο άνδρα, ο οποίος όμως έφυγε με άδοξο τρόπο από τη ζωή και αυτό τον στοιχειώνει. Έτσι, ενδιαφέρεται να πάρει τη ρεβάνς από την οικογένεια των Πανθέων.

Μάλιστα, προκειμένου να το καταφέρει αυτό, δεν θα διστάσει να κινηθεί υπογείως, να εκβιάσει ακόμη και να πατήσει επί πτωμάτων για να πετύχει το στόχο του.

Το μόνο σίγουρο, όπως τόνισε ο ηθοποιός, είναι ότι θα συγκρουστεί με τους Πανθέους, όχι όμως με όλα τα μέλη τους.

Δείτε το trailer από την πρεμιέρα της σειράς:

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Αυτό κάνει κόλαση τη ζωή της Μάρμως

Οι Πανθέοι: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ

Σασμός: Ο Φαρμάκης βάζει τέλος σε Μαθιό – Αστέρη με διαθήκη βόμβα