Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και αποτελεί τον βασιλιά στην τηλεθέαση της prime time.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σασμός: Ο Φαρμάκης βάζει τέλος σε Μαθιό – Αστέρη με διαθήκη βόμβα

Ο Ευθύμης Φαρμάκης επιστρέφει με σκοπό να εκδικηθεί τον Μαθιό και τον Αστέρη μέσω μιας διαθήκης που θα πέσει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά.

Πιο συγκεκριμένα, φεύγοντας από τη ζωή, ο Φαρμάκης είχε οργανώσει το δικό του σχέδιο. Ένα σχέδιο εκδίκησης αλλά και δικαιοσύνης. Ο Ευθύμης είχε αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του με τον δικό του τρόπο. Να βάλει τη δική του πινελιά στην αυλαία.

Αυτό το σχέδιο τον ακολουθεί ακόμη και τώρα, μετά τον θάνατο του καθώς έρχεται να ταράξει τα νερά και να μοιράσει εκ νέου την τράπουλα.

Η διαθήκη του είναι ξεκάθαρη, ο Μαθιός πρέπει να πληρώσει. Όλοι πρέπει να μάθουν την αλήθεια για αυτόν. Η αποκάλυψη δεν θα έρθει όμως για την Αστυνομία αλλά για τον Αστέρη που θα μάθει πως ο αδερφός του κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Χαμός με Μαρίνα – Ανδρέα

Οι Πανθέοι: Αυτό κάνει κόλαση τη ζωή της Μάρμως

Ο παράδεισος των κύριων: Στα χέρια του Χρήστου η περιουσία της Όλγας