Ένα νέο επαγγελματικό βήμα πρόκειται να κάνει η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή, με τη γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή να ετοιμάζεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι!

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι χειρουργός μαστού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της χειρουργικής και στη διαγνωστική και επεμβατική χρήση των υπερήχων μαστού.

Παράλληλα πρόκειται φυσικά για μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες που βρέθηκαν ποτέ ως «πρώτες κυρίες» της χώρας μας έχοντας προκαλέσει θαυμασμό και διάφορα σχόλια κατά καιρό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η γιατρός και πολιτικός κάνει την έκπληξη όμως συμμετέχοντας σε γνωστή παράσταση η οποία θα ανέβει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Την παράσταση η μη κερδοσκοπική εταιρία ARTE. Τα έσοδα από την παράσταση θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό με την κ. Παζαΐτη να αποδέχεται με μεγάλη χαρά την πρόταση για συμμετοχή.

Όσο για το ποιο θεατρικό έργο θα είναι το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι. Μιλάμε για μία πολύ γνωστή παραγωγή με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. «Η θεία από το Σικάγο» θα παίζετε στο κολλέγιο Αθηνών από 11 εως 14 Νοεμβρίου με τη Νατάσα Παζαΐτη να έχει τον ρόλο μίας από τις ανιψιές της θείας.

Όλες οι ειδήσεις

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πήραν λάθος μωρό από το μαιευτήριο;

Ακατάλληλες σκηνές στο Love Island για να ανέβει η τηλεθέαση

Maestro: Αυτοί είναι οι ήρωες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη