Πρεμιέρα σήμερα (10/10) για την Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου στάθηκε για πρώτη μέρα αλλά και πρώτη φορά ως παρουσιάστρια στο πλευρό του έμπειρου, Γιώργου Λιάγκα. 

Όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και δε μιλάμε μόνο για τις απέναντι εκπομπές που θέλουν να δουν πώς θα τα καταφέρει η ηθοποιός, αλλά και στο ίδιο το κανάλι του Αμαρουσίου η αγωνία ανεβαίνει στο κόκκινο!

Τι έχουμε όμως στα χέρια μας για την Μαρία Κορινθίου και τη μέχρι τώρα πορεία της τόσο στο θέατρο όσο και στην  τηλεόραση;

Σίγουρα το γεγονός ότι πρόκειται για μία πολύ εργατική προσωπικότητα που τολμά γενικά και φροντίζει ό,τι αναλάβει να το φέρνει εις πέρας και μάλιστα με επιτυχία! Άλλωστε έχει πολλές εκατοντάδες ώρες πτήσεων στην τηλεόραση και μάλιστα σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές.

Επιπλέον, ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της είναι η ροή λόγου κάτι που έχει αποδείξει μιας και ήταν επί σειρά ετών η παρτερνέρ του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Dee Jay και στην εκπομπή Breakfast στα FM.
Από την άλλη έχουμε τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος φρόντισε να ξεκαθαρίσει από την αρχή τα όρια της συμμετοχής της στην παρουσίαση της εκπομπής δίνοντας της αποκλειστικά το γυναικείο infotainment κομμάτι της εκπομπής κάτι που επί της ουσίας, δεν είχε ο ίδιος.
Ωστόσο το ερώτημα που ταλανίζει είναι αν ο Λιάγκας θα την αφήσει να λάμψει δίπλα του ή θα την εγκλωβίσει σε σεξιστικές χαριτομενιές άλλων εποχών με τις οποίες πλέον δεν γελάνε ούτε τα παιδιά στο Λύκειο;
Επίσης θα μπορέσει πια ο κεντρικός παρουσιαστής να σεβαστεί τον χρόνο και τον χώρο που θα έχει η Μαρία ή θα μπει και πάλι στο ίδιο τρυπάκι που μπαίνει τόσα χρόνια πιστεύοντας ότι όλα του ανήκουν;
Τέλος αλλά με τεράστια σημασία, αφήσαμε το γεγονός ότι ο ANT1 δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ο Λιάγκας να μείνει χωρις παρτενέρ! Κι αυτό γιατί το γυναικείο κομμάτι της εκπομπής….είναι και το εμπορικά δυνατό χαρτί της πρωινής ζώνης .

Βλέπουμε τα νούμερα σε κανένα δεκαπενθήμερο και τα ξαναλέμε!

Μαρία Κορινθίου: Δείτε πώς την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας

 

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάηλ Ταμπακάκη που παίζει στο Σασμό

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα ύψη η τιμή διάθεσης από την Παρασκευή – Ποιες θα είναι οι τιμές ανά λίτρο

Γλυκάνισος: Σταματά η προβολή του για να ξαναβγεί το καλοκαίρι – Τι σκέφτονται στον ΣΚΑΙ