Η Μάγισσα: Μια ακόμη μεγαλύτερη βουτιά στα βάθη των αιώνων θα περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας, που βρίσκεται ήδη σε φάση συζητήσεων ενόψει της προσεχούς σεζόν.

Την ώρα που μαίνεται η σύγκρουση ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες στη Μάνη του 1817, η δεύτερη σεζόν θα μας μεταφέρει σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει η RealNews, η Μάγισσα 2 θα αποτελεί πρίκουελ του πρώτου κύκλου, θα αφορά δηλαδή το πριν και το όχι τη συνέχεια της ιστορίας. Πόσο πίσω θα μας μεταφέρει στο χρόνο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που έχουν κατά νου η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης για το δεύτερο μέρος της σειράς θα κάνει ένα μεγάλο χρονικό άλμα, μεταφέροντας τη δράση όχι μερικά χρόνια, αλλά έναν ολόκληρο αιώνα πίσω.

Με βουτιά 100 ετών, η νέα ιστορία θα πιάσει το νήμα από τους προγόνους των ηρώων, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο μια διαφορετική ιστορική περίοδο για τη Μάνη, τότε που ήταν ενετοκρατούμενη, ενώ τοποθετείται περίπου στο 1715, όταν οι Ενετοί δέχθηκαν επίθεση από τους Οθωμανούς και μετά από πολύμηνες και σκληρές μάχες τελικά εκδιώχθηκαν από τη Μάνη.

Στη νέα ιστορία, εκτός από το ιστορικό πλαίσιο, όπως είναι λογικό, θα είναι πλήρως ανανεωμένο και το καστ της σειράς.

Φυσικά, παρά το υψηλό κόστος, που σε κάθε περίπτωση αναμένεται να αναθεωρηθεί προς τα κάτω, η σειρά εποχής πιστώνεται σε μεγάλο βαθό την αναγέννηση της prime time του ΑΝΤ1, καθώς και την καθαρή πρωτιά που κερδίζει το κανάλι κατά τις ημέρες μετάδοσής της.

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Τέλος 3 σειρές από την prime time

Κάρλος Καρβαλιάλ : Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού!

Σασμός: Τέλος ο Μπισμπίκης τον Ιανουάριο – Τι έχει συμβεί