Χωρίς σειρές στην prime time για τρεις ημέρες κινδυνεύει να μείνει η ΕΡΤ στο β’ μισό της σεζόν.

Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται ο «Όρκος», ενώ και η κωμική σειρά «Στα σύρματα κλείνει τον πρώτο κύκλο της, χωρίς να πάρει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν γυρίσματα για τον δεύτερο.

Οι όποιες κινήσεις έχουν παγώσει μέχρι να διευθετηθεί το κενό στη διοίκηση και στο Δ.Σ., που μετά και τη λήξη της θητείας του Δημήτρη Παπαδημητρίου δεν έχει απαρτία για να λάβει αποφάσεις.

Η έλευση της Κατερίνας Κασκανιώτη, που αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, μετατέθηκε τελικά για την προσεχή, μεταφέροντας έτσι για αργότερα την κάλυψη του διοικητικού κενού που θα ξεκλειδώσει όλα τα «παγωμένα» θέματα.

Την ίδια στιγμή, παρότι εξετάζονται προτάσεις σειρών για το β’ μισό της σεζόν, καμία δεν έχει πάρει ακόμα το «πράσινο φως» και πλέον είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν να γίνουν γυρίσματα για να κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 μέσα στους επόμενους μήνες.

Ορθάνοιχτο είναι και το πρόγραμμα της ΕΡΤ για τη νέα σεζόν, καθώς οι περισσότερες σειρές που μεταδίδονται φέτος θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, με μόνη εξαίρεση ίσως την Παραλία που εξετάζεται ότι μπορεί να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Μπισμπίκης τον Ιανουάριο – Τι έχει συμβεί

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ζευγάρι Ζουζού – Μηνάς

Το ναυάγιο: Αυτό είναι το δραματικό μέλλον Λίνας – Μάκη