Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν! Οι πρωταγωνιστές, το σενάριο, η σκηνοθεσία και γενικά, για να μην μπαίνουμε και σε μονοπάτια που δεν κατέχουμε, τα πάντα για να μπει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Το κανάλι, έχοντας υπόψη του από την αρχή ότι θα είναι πολύ αγαπητή στο κοινό, θέλησε να κερδίσει όλη την διαφημιστική «πίτα» και βάση του προγραμματισμού, προβάλλει τη σειρά στις 9 κάθε βράδυ και αφού πρώτα έχει φροντίσει να ενημερώσει ότι υπάρχουν σκηνές ακατάλληλες, βωμολοχίες κ.ο.κ.

Υπάρχει όμως κάτι που πολλοί δε γνωρίζουν μιας και τα τηλεοπτικά δεν περιορίζονται μόνο στις προβολές σειρών αλλά και στο νομοθετικό πλαίσιο γύρω από αυτές.

Έτσι και για αυτή, υπάρχουν περιορισμοί. Η σειά επιτρέπεται μόνο για ηλικίες 12+ άρα δε μπορεί να παίζει τις Παρασκευές βάσει του ΕΣΡ . Αυτό συμβαίνει γιατί τις Παρασκευές, αλλά και το Σάββατο , τις παραμονές απεργιών και τις περιόδους σχολικών διακοπών , οι σειρές που είναι για 12+ πρέπει να παίζουν μετά τις 22:00 αφού τα παιδιά μπορούν να μένουν ξύπνια για λίγο πιο αργά.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί;

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία βάζει τέλος στη Μαργέτα με απίστευτο τρόπο