Την πλήρη αδιαφορία της τόσο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και για τα social media εξέφρασε δημόσια η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA, θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του, «Με τη ματιά του Δημήτρη».

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι στη σημερινή (19/2) εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε τη χαρά της που την ακολουθεί στο Instagram η Ελένη.

Ωστόσο, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, αποφάσισε να «γειώσει» εντελώς την πρωινή παρουσιάστρια λέγοντας ότι ναι μεν χάρηκε που την έκανε να χαρεί αλλά τα social media τα έχει τελείως αλλιώς στο μυαλό της. Μάλιστα είπε ότι ίσως να ακολουθεί ή να μην ακολουθεί ή ακόμα και να ξε-ακολουθεί ορισμένους από τους ακολούθους της κατά λάθος!

«Χαίρομαι που χάρηκε, δεν θα πω ψέματα, πολύ χάρηκα που χάρηκε. Παιδιά να πω κάτι για να το ξέρετε, εγώ δεν το έχω έτσι στο μυαλό μου το Instagram και θέλω όλοι να ξέρετε, αν δεν ακολουθώ κάποιον ή ακολουθώ ή ξαφνικά κάτι που ακολουθώ ξεακολουθιέται επειδή κάτι πάτησα, στο δικό μου μυαλό δεν σημαίνει «τσακωνόμαστε, χωρίζουμε, δεν μιλάμε, μιλάμε, αγαπιόμαστε». Όχι. Εγώ για μένα μιλάω. Όλοι οι άλλοι μπορεί να το έχετε αυτό το κόλπο μεταξύ σας, μη με υπολογίζετε σε αυτά».

 

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε όσα είπε