Το περιοδικό Gala συνάντησε τη Δούκισσα Νομικού μετά την επιστροφή της από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι όπου και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της για ακόμη μία φορά.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε μία αναπάντεχη έξοδο από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 λίγες μόνο μέρες μετά την έναρξη της. Ακολούθησε ένα μικρός «χαμός» μετά την απότομη έξοδό της με την ίδια να «καταγγέλλει» έλλειψη σεβασμού προς το μέρος της.

Η εκπομπή συνεχίζεται πλέον με συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα τη Μαρία Κορινθίου και ομολογουμένως προς το παρόν τα πηγαίνει αρκετά καλά. Ίσως οι φτηνές δικαιολογίες του Γιώργου Λιάγκα για τη Δούκισσα και την έξοδό της να έπιασαν τόπο τελικά.

Η ίδια η Δούκισσα Νομικού πάντως παρουσιάζεται ήρεμη και χωρίς να έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της μετά από όλα όσα συνέβησαν. Ωστόσο δε παρέλειψε να πετάξει τις σπόντες προς τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό στη πρώτη φορά που μιλάει μετά την αποχώρησή της.

Με το μότο της «Never give up» (μτφ. Ποτέ μη τα παρατάς) στο επίκεντρο των δηλώσεών της και ατάκες …δηλητήριο που δε μπορούν παρά να συσχετίζονται με τα πρόσφατα γεγονότα, η Δούκισσα, μετά από σχετική ερώτηση, ανέφερε ως συμβουλές σε ένα νέο κορίτσι τα παρακάτω:

«Να διεκδικεί τα όνειρά της. Να έχει πίστη στον εαυτό της και τις δυνατότητές της. Να είναι αισιόδοξη, θετική και να μη σταματάει να εξελίσσεται. Να μην επιτρέπει σε τίποτα και κανέναν να υποτιμάει την αξία της, να παρεμβαίνει και να παραβιάζει τις αρχές της. Αυτό πιστεύω είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωσή μας στον εαυτό μας, στην οικογένειά μας, στην κοινωνία. Με άλλα λόγια, Never give up!»

Μήνυμα ελήφθη αγαπητή Δούκισσα…

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: «Κόβονται» οι Παγιδευμένοι – Τι έχει συμβεί

ΕΡΤ: Ξεκινάει γυρίσματα σειρά που θα σαρώσει

Αλλαγή ώρας 2022: Τι θα κάνουμε φέτος;