GNTM: Αυτή είναι η τελευταία πράξη του δράματος-Η Σοφία Χατζηπαντελή κοροϊδεύει-Τώρα αρχίζει το καλό! Χθες το βράδυ είδαμε τα πάντα στο reality των μοντέλων, συγκίνηση, κλάμα, θυμό, νεύρα, άγχος, χαρά και πολλά άλλα συναισθήματα είχαν πλημμυρίσει τα επίδοξα μοντέλα. Αλλά ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή, μετά το Id Catwalk σειρά είχε η τελευταία πράξη του «δράματος» πριν αρχίσει και επίσημα το reality με την είσοδο των μοντέλων στη βίλα.

40 κορίτσια, το καθένα να εκπροσωπεί ένα διαφορετικό κομμάτι της μόδας και του modeling, μπήκαν στη μάχη για να κερδίσουν το εισιτήριο που θα του έστελνε στο σπίτι. Το show ξεκίνησε συστήνοντας στα κορίτσια και στον κόσμο την Model Instructor, Μαίρη Βιτινάρος και εκεί νομίζω τελείωσε το GNTM5 μιας και κατά την άποψη μου βρήκαμε την νικήτρια του παιχνιδιού. Συγκριτικά με τις κοπέλες, το κορίτσι αυτό ήταν αλλού, με τα επίδοξα μοντέλα να έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα όχι μόνο από την ομορφιά της αλλά και από το πόσο εύκολα τους έδειχνε πόζες, εντάξει επαγγελματίας μοντέλο είναι. Μιας και μιλάμε για τη Βιτινάρος, χθες το βράδυ χαζεύοντας τα stories της Soulaglamorous έπεσα σε αυτό

gntm

gntm

Ο επίσημος λογαριασμός του GNTM καλωσορίζει την Model Instructor Μαίρη Βιτινάρος και από κάτω σχολιάζει η Σοφια Χατζηπαντελή με γελάκια, πολύ άβολο θα έλεγα, ειδικά για κάποια που σέβεται την διαφορετικότατα (diversity – νομίζω θα είναι η λέξη του 2022), να κάνει ένα τέτοιο ατόπημα ειδικά σε ένα πρόγραμμα που υποτίθεται στηρίζεις και σου έδωσε και χρήματα.

Στο θέμα μας λοιπόν, το concept της φωτογράφισης ήταν να διαφημίσουν όργανα γυμναστικής, όμως με πιο αθλητικό-μοντελικό ύφος, εκεί είναι νομίζω που οι περισσότερες το έχασαν και νόμιζαν ότι έκαναν σέξι φωτογράφιση για περιοδικό των 90ς. Νομίζω με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση ξεχώρισαν οι 20, που πραγματικά το ήθελαν και δεν έμειναν μόνο στην ομορφιά τους. Εννοείτε και σε αυτό το επεισόδιο μάθαμε καινούργιες λέξεις και κάποιες προς εμπέδωση, oomph, model material κτλ. Σας θέλω ενημερωμένους και διαβασμένους γιατί μετά το τέλος του παιχνιδιού θα παίξει διαγώνισμα τι μάθαμε φέτος!
Μετά το πέρας της φωτογράφισης, είδαμε την κριτική επιτροπή να αποφασίζει ποια θα είναι τα 20 κορίτσια που θα περάσουν στο σπίτι. Τη μια θέση την είχαν δώσει ήδη στην Κάτια ως το golden pass του φετινού κύκλου, λέγοντάς της ότι ελπίζουν φέτος να σπάσει τη γκαντεμιά του golden pass και να βρεθεί στον τελικό του GNTM. Η κατάληξη της επιτροπής ήταν να δώσουν την ευκαιρία σε άλλα 20 κορίτσια και όχι 19 μιας και υπήρξε μια ισοπαλία όσον αφορά την απόδοση των δύο plus size model, δίνοντας τελικά και στις δύο το εισιτήριο για το σπίτι.

GNTM

GNTM

Πάντως το πραγματικό παιχνίδι του Star ξεκινάει τη Δευτέρα και αυτό φαίνεται από το τρέιλερ, βλέπουμε τις πρώτες γκρίνιες και μια παίχτρια να τονίζει ότι τώρα ξεκινάει το καλό. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχουμε σίγουρα κλίκες, τη μια νομίζω την ξέρουμε ήδη τα κορίτσια από την Κύπρο. Το concept της πρώτης φωτογράφισης-αποχώρησης είναι να ποζάρουν σε μια μεγάλη κούνια που κρέμεται από ύψος για ένα άρωμα. LET THE GAME BEGIN!

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του