Ένας απολαυστικός Φώτης Σεργουλόπουλος ως άλλη… Βίκυ Καγιά και μία εξαιρετική Τζένη Μελιτά ως… επίδοξο μοντέλο, κατάφεραν να μας κάνουν για μία ακόμα φορά να δώσουμε τα «εύσημα» στην ΕΡΤ για την  επιλογή τους να παρουσιάσουν την μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή του κρατικού καναλιού.

Οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να διακωμωδήσουν τα όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι μόδας του Star, GNTM και τη συμπεριφορά της Βίκυς Καγιά μέσα από ένα βίντεο που παρουσίασαν όπως κάθε μεσημέρι στην εκπομπή τους, Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν.

Ουσιαστικά, «ξεφτίλισαν» με το γάντι τα όσα διημείφθησαν μεταξύ των μοντέλων και της παρουσιάστριας του ριάλιτι κατά τη διάρκεια του make over που έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Στην αρχή βλέπουμε την Τζένη Μελιτά να λέει στον Φώτη ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Εκείνος όμως δε δείχνει να συμφωνεί αρχικά. Έπειτα αποφασίζει να τη  βοηθήσει και έτσι κάνουν μία αναπαράσταση της audition.

«Θα κουρέψεις τα μαλλιά σου γουλί; Εσένα αν σου δώσουν πολλά εκατομμύρια δεν θα κουρέψεις γουλί τα μαλλιά σου;», ρώτησε ο Φώτης την Τζένη. Στη συνέχεια διακωμωδούν τη χρήση αγγλικών φράσεων από τους κριτές του GNTM, αλλά και τους μορφασμούς που κάνουν κάθε φορά που συνομιλούν με επίδοξο μοντέλο.

Οι δύο παρουσιαστές, κατάφεραν με το καυστικό τους χιούμορ να «τελειώσουν» το ριάλιτι!

Σεργουλόπουλος-Μελιτά: Απολαύστε τους!

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν