Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 αναφορικά με τις δηλώσεις του Light και την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που καλλιεργείται εδώ και καιρό, γνωρίζοντας εν μέρει τους λόγους μιας και η συγκεκριμένη κατάσταση «βολεύει» τόσο την εκπομπή Super Κατερίνα όσο και το Fame Story του Star. Να τονίσουμε ότι πίσω και από τις δύο παραγωγές είναι η μία και μόνη, Barking Well Media.

Ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί και στη διπροσωπία που υπάρχει μεταξύ παρουσιαστών της τηλεόρασης, καθώς άλλα λένε μπροστά στις κάμερες και άλλα από πίσω.

«Βλέπετε ανθρώπους το βράδυ να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και να φωτογραφίζονται μαζί γελώντας αγκαλιασμένοι και την επόμενη μέρα από τις εκπομπές τους να βρίζουν οι μισοί τους άλλους μισούς. Φανταστείτε κατ’ ιδίαν τι λένε όλοι αυτοί για τους άλλους μισούς που χθες το βράδυ σε εκδήλωση ήταν αγκαλιά. Εγώ δεν φωτογραφίζομαι αγκαλιά με κανέναν, παρά μόνο με εσάς που είστε της εκπομπής μου».

«Φωτογραφίζονται μαζί και μετά βρίζονται. Χυδαία πράγματα. Βρίζουν τους παρουσιαστές των εκπομπών που είναι, ντροπή. Πώς πάνε το βράδυ στο σπίτι τους και κοιμούνται καλά αυτοί οι άνθρωποι; Τόσο ξεφτίλας πια; Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία και μετά να βγαίνεις δημόσια και να λες είμαι ευτυχισμένος. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα».

«Γενικότερα το λέω, μη βάλετε πάλι κάποια φάτσα δίπλα».

Φυσικά δεν το λέει «γενικότερα» αφού είναι ίσως κοινό «μυστικό» στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι δεν υπάρχει και καμία κόντρα μεταξύ του καλλιτέχνη και του παρουσιαστή.

 

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το βίντεο με όσα είπε