Ο παρουσιαστής της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να… εξηγήσει προς πάσα κατεύθυνση γαιτί η εκπομπή του είναι γελαστή. Ωστόσο, δεν έλειψε να καρφώσει και την παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου, με τον συνήθη… ύποπτο,  Βαγγέλη Περρή.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, άφησε να εννοηθεί ότι στην εν λόγω εκπομπή γελάνε με τα «αποτελέσματά της» θέλοντας έτσι να πει ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι με τα νούμερα της τηλεθέασης.

«Υπάρχει μια συζήτηση σε εξέλιξη, πάρα πολύ σοβαρή και σε άλλες εκπομπές, για το πόσο γελάμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Πέρασε τα δικά μας όρια και το πρόβλημα άλλων εκπομπών και άλλων παρουσιαστών είναι αν και κατά πόσο γελάμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή».

«Πραγματικά, αν υπογράψω καινούριο συμβόλαιο με άλλο κανάλι θα βάλω έναν όρο να μετράνε πόσο γελάω και να αυξάνονται τα χρήματα που παίρνω σε αυτήν την εκπομπή. Έχει πει κανείς σε κάποιον ότι εμείς εδώ πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει. Από πού προκύπτει ότι εμείς εδώ πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει; Στο τέλος τέλος, πληρωνόμαστε για να γελάμε όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της εκπομπής».

Τότε, ο Βαγγέλης Περρής έκανε ένα σχόλιο στον παρουσιαστή της εκπομπής καρφώνοντας την Κατερίνα Καινούργιου που είπε ότι έχει ομορφύνει γιατί έβγαλε τα γεμίσματα.

Β.Π. Έχεις τις ομορφιές σου σήμερα Γιώργο.
Γ.Λ. Έχω βγάλει τα… τέτοια, γι’ αυτό.
Β.Π. Τα γυαλιά.

Κακίες…

 

Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο για τις άλλες εκπομπές

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

F1 Verstappen Marko: Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις νέα ρεκόρ με μια αδύναμη Mercedes

Famagusta: Καταγγελία για τη σειρά-Τέλος από το MEGA;