Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ένα… στρατό αντιπάλων απέναντί του και αυτό φαίνεται πως όχι απλά τον απασχολεί, αλλά τον καίει! Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το μένος ενάντια όλων, του τύπου «όλοι σας και μόνος μου»! Έτσι σήμερα, αποφάσισε να στηρίξει τον Νίκο Μάνεση! Όχι γιατί τον συμπάθησε, ούτε γιατί και ο ίδιος ο Λιάγας είχε κόντρα με την Μελέτη όπως και ο παρουσιαστής του ALPHA. Απλά, όπως προσπάθησε να… ξεκαθαρίσει, υπάρχουν εκπομπές που κάνουν φάρσες, «στημένες».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά: «Στο όνομα της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Άνθρωποι που κάνουν υποτίθεται χιούμορ, βγαίνουν και εκτελούν ανθρώπους κανονικά χρόνια στην τηλεόραση, το έχουμε δει. Μην πω ονόματα τώρα.

Να πούμε αλήθεια στον κόσμο; Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μια τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκανονισμένες. «Θα σε πάρει τρεισήμισι ώρα ο Λιάγκας να σου κάνει φάρσα». Είναι κανονισμένες οι φάρσες. Έτσι γίνονται φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο και πάλι καλά αντέδρασε».

Σε ένα κομμάτι θα συμφωνήσουμε με τον φίλο Γιώργο. Ότι στο όνομα της φάρσας και της πλάκας, γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Έτσι κι εκείνος, μία πλακίτσα ήθελε να κάνει στη Δούκισσα, τέρμα από το πρωινό, ένα καλαμπούρι ήθελε να κάνει με την φοιτήτρια, κομμένη η ΕΣΗΕΑ για τον δημοσιογράφο. Για να μη θυμηθούμε τη σχέση Λιάγκα-Μαλέσκου και τον τρόπο που ο δημοσιογράφος φρόντιζε να τη γειώνει πάντα εν είδει… καλαμπουριού!

Προφανώς και ξεχνά το «ταπεινό χαμομηλάκι» που δεν τον νοιάζει κι αν τελειώσει η καριέρα του, ότι η Φαίη ήταν αυτή που τον βοήθησε να επανέλθει στην τηλεόραση αφού οι περισσότεροι γύρναγαν την πλάτη σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Και η αλήθεια είναι, ότι αυτές πια πρέπει να εκλείψουν! Δεν μπορεί ο κάθε Λιάγκας, ή τυχαία μιλώντας, ο κάθε Μάνεσης, για να μην πούμε κάνα δύο που έχουμε υπόψη μας, να προσβάλλουν κόσμο σαν να είναι οι άρχοντες της λαβωμένης ελληνικής τηλεόρασης.

Ας το δούμε και λίγο διαφορετικά κάποια στιγμή επιτέλους. Ας μιλάμε όμορφα, ας πληρώνουμε σωστά και ας σεβόμαστε και το μυρμήγκι! Θα βρεθεί μπροστά μας και το έχουμε ανάγκη για να γίνει η δουλειά μας!

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το βίντεο με τον παρουσιαστή και τις… φάρσες

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του