Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (25/1) Καλύτερα Αργά στο Action 24, όπου ερωτήθηκε για τα όσα έχουν γίνει με τον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους και ο ηθοποιός και σεναριογράφος δε μάσησε τα λόγια του, όπως πάντα:

«Εγώ όταν έρχεται κάποιος χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει έξω από ένα γύρισμα η από το θέατρο ή οπουδήποτε δεν απαντάω. Λέω “χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση”. Ούτε στις πρεμιέρες! Τώρα πια όμως το έχω κατακτήσει αυτό. Τώρα είμαι κουλ. Και τελειώνει η υπόθεση.

Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει ο κύριος Νταλάρας και νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσουμε και όχι αν ο τρόπος ήταν σωστός ή λάθος, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί, αν ήταν στιγμή. Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, δεν το λέει μόνο ο Νταλάρας και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό πολλές φορές. Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες, από την Εστία μέχρι και την Espresso και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε. Αλλά το ακούτε από παντού, κάνει κάτι. Όταν ακούτε τόσες πολλές ενστάσεις από τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Συνηθίζουν σε μια λίστα ερωτήσεων που δεν είναι ουσιαστική. Εγώ έχω θυμώσει πολλές φορές με δημοσιογράφο, πολλά φορές. Δίκιο έχω, μπορεί να πω παραπανίσια πράγματα, αλλά ο λόγος που θα φωνάξω έχω δίκιο. Τα πρώτα χρόνια δεν ήμουν έτσι, ήμουν με το χαμόγελο και σκεφτόμουν ότι αν είμαι καλός μαζί τους, θα είναι κι αυτοί καλοί μαζί μου. Είμαστε με την Ζέτα Μακρυπούλια, είναι η δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε και μας έχουν καλέσει να παρουσιάσουμε τη γιορτή των παιδιών στην ΕΣΗΕΑ. Είναι Κυριακή και εμείς είμαστε πτώμα. Ήταν το δελτίο ειδήσεων του Star που μόλις έλεγες μια κουβέντα σου ερχόταν η ντομάτα από το καρτούν. Και λέγαμε πως αν πάμε και παρουσιάσουμε τη γιορτή για τα παιδιά τους θα έχουμε μια “ασυλία”.

 

Γιώργος Καπουτζίδης: Δείτε το απόσπασμα