Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου αποφάσισε να υποστηρίξει τα όσα είπε για τον Γιώργο Κιμούλη και την Κατερίνα Λέχου ακόμα μία φορά και μάλιστα ήταν το ίδιο προκλητικός με την πρώτη!

Ο ηθοποιός παραχώρησε και πάλι μία συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και για μία ακόμα φορά αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των όσων είχε πει για τη σχέση των δύο ηθοποιών.

«Είναι ψέμα; Όχι. Τελείωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εγώ, που έχω μία σχέση στη ζωή μου με έναν υπέροχο άνθρωπο αυτή τη στιγμή, θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα βγω να τον κατηγορήσω; Τρελαίνομαι» τόνισε ο κ. Χριστοδούλου και συνέχισε λέγοντας: «Έχεις θέμα; Βούτηξέ τον, βάλ’ τον στη γωνιά και σάπισέ τον στο ξύλο. Κάνε ό,τι θέλεις, να ‘χεις κι αξιοπρέπεια πάνω σου. Δεν μπορείς να βγαίνεις μετά και να λες ό,τι θέλεις».

«Όταν γίνονταν τα πράγματα αυτά, δεν είχε κανείς την τσίπα εκείνη τη στιγμή να βγει και να το πει; Αν είσαι μάγκας, να βγεις έξω στο κοινό και να πεις «συγγνώμη, μου έκαναν αυτό κι αυτό, φεύγω απ’ την παράσταση τώρα». Σου κάνω άσεμνες χειρονομίες, θα πεις «κάθομαι, δεν πειράζει, και μετά από 3 χρόνια που θα το ξεπεράσω θα το πω». Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι να το λέω εκείνη τη στιγμή» είπε κλείνοντας.

Προφανώς ο κ. Χριστοδούλου θέλει να δημιουργήσει έναν ντόρο γύρω από συγκεκριμένα ζητήματα που φαίνεται να τον απασχολούν αυτό το διάστημα. Επιπλέον είναι καλύτερο, σύμφωνα με τον ίδιο, να πηγαίνεις και γιατί όχι να πλακώνεις έναν κακοποιητή. Είναι λάθος, σύμφωνα με τον ίδιο, να καταγγέλεις ένα γεγονός σε μεταγενέστερο χρόνο αλλά είναι συνετό το να χτυπάς τον άλλον. Άρα δεν είσαι… «μάγκας».

Ενδεχομένως υπάρχει μία περίεργη αντίληψη για τον τρόπο αντιμετώπισης μίας κακοποιητικής συμπεριφοράς

Γιώργος Χριστοδούλου: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή