Στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου. Ο ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί και στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο και το κίνημα ουσιαστικά, #Metoo.

Ωστόσο το σχόλιο που έκανε για τη συνάδελφό του, Κατερίνα Λέχου και τη σχέση που είχε εκείνη με τον Γιώργο Κιμούλη, ήταν πράγματι απαράδεκτο και φυσικά ο δημοσιογράφος δεν μπήκε να στον κόπο να το… μαζέψει!

Ο Λιάγκας ανέφερε ότι ο κ. Κιμούλης δικαιώθηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

«Θα σου πω τώρα κάτι που δεν το γουστάρω πολύ, αλλά θα το πω. Ο Γιώργος δεν είχε σχέση με την Λέχου τέσσερα χρόνια;» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: « Απ’ ότι γνωρίζω, ναι».

Και συνέχισε: «Κι εσύ το γνωρίζεις κι εγώ το γνωρίζω. Είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί; Δηλαδή, όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι μαζί του, δεν;; Τίποτα;»!

«Κάποια στιγμή σκέφτομαι και λέω ότι δεν είναι λογικές αυτές. Δηλαδή, σέβεσαι τον άνθρωπο που κοιμάσαι στο κρεβάτι. Δεν βγαίνεις να μιλάς μετά. Πάρτον σε μια γωνιά και πλάκωσέ τον» πρόσθεσε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχει το «εκ των υστέρων να βγαίνεις να μιλάς» κ. Χριστοδούλου. Όταν μπορείς, τότε μιλάς. Ήταν τουλάχιστον άκομψα τα όσα είπε για μία ηθοποιό και να υποστηρίζει ότι δεν έπρεπε να βγει και να μιλά. Άκυρο και άτοπο το σχόλιο του. Φυσικά όλα θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη, δίκαιο ή άδικο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι εμείς ΔΕΝ κρίνουμε όπως έκανε ο κ. Χριστοδούλου. Επίσης, εξαίρετη η στάση της Φωτεινής Πετρογιάννη η οποία είπε στην εκπομπή ότι όποτε νιώσει κανείς μπορεί να μιλήσει. Δείτε το απόσπασμα

Γιώργος Χριστοδούλου: Κρίνει τη Λέχου!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Αλέξανδρος βρίσκει την άκρη με τον Χρήστο-Η αποκάλυψη θα συγκλονίσει!

Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση στην τιμή του λίτρου!

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός εναντίον της Καλλιόπης- Θα τους αποκληρώσει;