Με γλυκόπικρη γεύση φαίνεται να είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, από την τηλεοπτική σεζόν που πλέον μετράει… ώρες μέχρι τη λήξη της. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε ποια είναι τα τηλεοπτικά του σχέδια και πώς θα τα συνδυάσει με την οικογενειακή του επιχείρηση.

«Η τηλεοπτική σεζόν μού έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση, όχι για τα δικά μας τηλεοπτικά, αλλά γενικότερα για τα κοινωνικά. Επειδή παλαιότερα είχα δηλώσει ότι θα σταματήσω την τηλεόραση, για το καλό όλων μας δεν θα ήθελα να πω κάτι που αφορά στο τηλεοπτικό μου μέλλον, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί.

Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να σταματήσω την τηλεόραση. Αυτό που θα μου προτείνουν στην τηλεόραση, θα πρέπει να συνδυάζεται με την οικογενειακή μου επιχείρηση στη Μύκονο», είπε.

«Πολύ καλά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα, αν θεωρούσε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει infotainment εκπομπή. Η Μπέττυ ήταν η πρώτη μου επιλογή το σαββατοκύριακο και μετά γύριζα στη Μαρία Μπακοδήμου».

Ο δημοσιογράφος πάντως πριν δύο χρόνια είχε αναφερθεί στην απόφασή του να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο, το ξενοδοχείο Anemela Mykonos.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα.

Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;» είχε πει τότε ο δημοσιογράφος.

 

Γιάννης Πουλόπουλος: Όλα όσα είπε