«Ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιο μου άλλαξαν τη ζωή μου», είπε ο Χρήστος Πλαΐνης. Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Χρήστος Πλαΐνης το απόγευμα της Παρασκευής. Η ηθοποιός που είναι στο καστ των Άγριων Μελισσών της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 τα τελευταία τρία χρόνια,  συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Πλαΐνης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια καθώς και τον θάνατο της αγαπημένης του αδελφής.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πλαΐνης είπε χαρακτηριστικά πως «δύο σημαντικά γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου. Ήταν ο χαμός της αδελφής μου και το διαζύγιο μου. Ο χωρισμός μου από το παιδί ουσιαστικά. Αυτά τα δύο μου δημιούργησαν διάφορα πράγματα τα οποία με εξέλιξαν σε αυτό που είμαι και σε αυτό που θέλω να γίνω». «Την αδελφή μου την έχασα όταν ήμουν εγώ 33 χρονών».

https://www.youtube.com/watch?v=xORnjQerWhc

«Είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια. Και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεπεράσω ποτέ». Αυτά είπε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Τι είπε για τη μείωση των επεισοδίων

«Θα προβληθούν λιγότερα επεισόδια τις επόμενες δύο εβδομάδες γιατί μας χτύπησε κι εμάς αυτή η θύελλα. Τα γυρίσματα συνεχίζονται  αλλά κάποιοι συνάδελφοι έχουν βρεθεί θετικοί, οπότε αλλάζει το πρόγραμμα και προσπαθούμε να τα βολέψουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν βλέπω Άγριες Μέλισσες. Έχω εικόνα τι γίνεται στο σίριαλ γιατί διαβάζω πολύ καλά όλα τα σενάρια . Δεν θέλω να με βλέπω. Βλέπω μόνο λάθη και πράγματα που δεν μου αρέσουν», είπε αρχικά ο Χρήστος Πλαϊνης.