Η Φαίη Σκορδά μπορεί να λείπει για τι καλοκαιρινές της διακοπές αλλά δε φαίνεται να έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του μιας και ο τηλεοπτικός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος και ανταγωνιστικός και εκείνη θα πρέπει να ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντά της μιας και η «περίοδος χάριτος» από τον ΣΚΑΪ, μετά την πρώτη σεζόν, έχει λήξει.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» του OPEN, θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές προκειμένου να εμφανιστεί δυναμικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως δεν θα υπάρχει αυτή η εκπομπή πλέον, αφού θα αλλάξει θεματολογία, συνεργάτες αλλά και ονομασία.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή που θα αναλάβει η παρουσιάστρια θα μεταδίδεται στη ζώνη 12:00-14:00 και το πλευρό της πλέον θα βρίσκεται το πάνε της Ελένης Τσολάκη από την εκπομπή «Open Weekend» και ο λόγος είναι η Μαρία Φραγκάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ στην θέση του θα παραμείνει ο Άγγελος Βουράκης.

Επιπλέον έχει γίνει γνωστό ότι αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου που ήταν για πολλά χρόνια στο «Καλό Μεσημεράκι» και θα αλλάξει τελείως η θεματική, αφού θα αφαιρεθεί η στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής και θα γίνει πιο ενημερωτική ενώ θα προβάλλεται από τις 12 ως τις 14:00.

Γρίφος όμως είναι και ο τίτλος της εκπομπής μιας και τους τελείωσε το… Πρωινό μας.

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε όσα αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης