Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να απομακρύνει τον Γιώργο Πατούλη από τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής λόγω του ζεϊμπέκικου στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #yes!

Το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης έκανε την κίνηση να χορέψει στο Ζάππειο το ζεϊμπέκικο και ενώ η χώρα καιγόταν και δύο νέοι άντρες έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος για να μπορούμε όλοι να ζήσουμε, οδήγησε στην ανάκληση του χρίσματος της ΝΔ από το πρόσωπό του για την περιφέρεια της Αττικής.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και πρώην παίκτης του Survivor, είπε τα εξής όταν ο Φοίβος Παπαδάκης ανέφερε το περιστατικό με… σκωπτικό ύφος.

«Δεν είναι δυνατόν ο Περιφερειάρχης Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο, από την στιγμή που όλη η χώρα δίνει μάχη με τις πυρκαγιές», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Εκείνη την ώρα ο Ροδίτης τραγουδιστής σχολίασε: «Τότε κι εμείς εδώ γιατί κάνουμε εκπομπή παιδιά; Έλεος πια! Ό,τι γίνεται είμαστε εναντίον κάποιου».

«Βλέπουν όμως τον κ. Πατούλη να χορεύει και οι γονείς των δύο πιλότων και νομίζω δεν είναι η στιγμή για να βλέπουμε τον Περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο. Οι πολιτικοί δεν είναι μόνο πράξη, είναι και εικόνα», απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Οι πολιτικοί είναι άνθρωποι κι έχουν και τις στιγμές τους. Έτυχε τώρα σε μια στιγμή του να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Λες να μην πόνεσε ο άνθρωπος αυτός τα παιδιά που έχουν χαθεί;» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

 

Τριαντάφυλλος: Δείτε το βίντεο

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Κουσουλός: Τέλος από την εκπομπή της Κουτσελίνη

Viral: Σκύλος οδηγεί σκάφος και παίρνει βόλτα τον ιδιοκτήτη του! (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι