Με ανατροπές στην πορεία της θα συνεχίσει η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μιας και όπως ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, ενδέχεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου στην εκπομπή Καλύτερα Δε γίνεται και την Ναταλία Γερμανού, η πανέμορφη παρουσιάστρια μελετά τις επόμενες κινήσεις της μιας και το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ οδεύει προς ολοκλήρωση.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βολιδοσκοπηθεί από το Mega για την πρωινή ζώνη. Λήγει φέτος το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Υπάρχει μια σκέψη πως μπορεί να δεχθεί πρόταση από το Μega στο πλαίσιο των αλλαγών που θα συμβούν στο πρόγραμμα του καναλιού. Ωστόσο, θα προηγηθούν οι συζητήσει του με τον ΑΝΤ1. Θεωρώ ότι υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις να τον αφήσει ο ΑΝΤ1 να φύγει, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, αν βρεθεί το πρόσφορο έδαφος να γίνει μια πρόταση, μπορεί και να γίνει επίσημη η σκέψη του Mega , είναι ένα πρόσωπο που θα το ήθελαν», είπε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

«Μήπως ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1; Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα του καναλιού τις τελευταίες εβδομάδες και ίσως έχουν αρθεί κάποια εμπόδια, ώστε να ξανά έρθει σε συζητήσεις η Φαίη Σκορδά με το κανάλι που βρέθηκε εκεί τα περισσότερα χρόνια της καριέρας της. Υπάρχει μια καλή σχέση με την ανώτατη διοικητική πυραμίδα, έχει καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία του καναλιού. Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να επιστρέψει. Αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνει κάτι και δεν έχει αλλάξει κάποια συγκλονιστική παράμετρος στον σχεδιασμό του σταθμού για την νέα σεζόν. Ωστόσο, αν υπάρξει αυτό το ντόμινο συνεπειών(η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα) θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο. Αν τεθεί επί τάπητος η επιστροφή της στο πρωινό θα πρέπει να σκεφτεί τον τρόπο που θα επιστρέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

 

Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1;