Η Φαίη Σκορδά, αντί να ασχοληθεί με τη δική της… αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ και να λύσει στον κόσμο των media, απορίες με το τηλεοπτικό της μέλλον, ασχολήθηκε με την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια του σταθμού, Μπέττυ Μαγγίρα, δεν τα βρήκε με τους υπεύθυνους του σταθμού, οι οποίοι ούτως ή άλλως, είχαν καθυστερήσει στα ραντεβού τους με την εν λόγω παρουσιάστρια, Ο λόγος ληταν γιατί της ζητήθηκε να κάνει infotainment, κάτι που η Μαγγίρα δεν μπορούσε να παρέχει.

«Αποφάσισαν ότι η εκπομπή πρέπει να είναι σε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο θεωρώ ότι της το πρότειναν για να της το προτείνουν. Είναι δυνατόν; Δεν θεωρώ ότι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπo που θα θέλει να καλύψει το infotainment», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Fay’s Time.

«Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος το κάνει πολύ καλά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι».

«Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας, με το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, με το τι έχει κάνει. Δε γίνεται. Δηλαδή, βρίσκω κάτι και αυτό κάνει σώνει και ντε επιτυχία;», κατέληξε.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το βίντεο