Φαίη Σκορδά: Αναλαμβάνει και σόου!- Η αποχώρησή της από τον ΑΝΤΙ και η μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ προκάλεσε πολλά σχόλια. Η απόφαση της Φαίης  όμως να μην ασχοληθεί στην πρωινή εκπομπή της με την ειδησεογραφία αλλά να παραμείνει πιστή στην ψυχαγωγία ήταν σαφής, γι’ αυτό και, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα βήμα στον χώρο της ψυχαγωγίας, που ίσως είναι… προάγγελος για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στη συμφωνία με τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνεται και η παρουσίαση ενός βραδινού εορταστικού σόου, που θα προβληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τόσο η διοίκηση του σταθμού όσο και η παρουσιάστρια επιθυμούν να παρουσιάσει ένα βραδινό σόου μέσα στις γιορτές, που θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές. Σκοπός τους είναι να υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος από τη μουσική σκηνή και γύρω του να «χτιστεί» ενα ευχάριστο ψυχαγωγικό σόου, με πολλά τραγούδια εκπλήξεις και εορταστική διάθεση.

Η προετοιμασία του θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα ώστε τα γυρίσματα να γίνουν λίγο πριν απο τις γιορτές και κάπου εκεί ανάμεσα στα Χριστουγέννα και την Πρωτοχρονιά η παρουσιάστρια να καλωσορίσει τους τηλεθεοτtς σε ένα βραδινό πρόγραμμα που ίσως και να είναι… δοκιμαστικό για το τι θελει να κάνει τα επόμενα χρόνια. Βέβαια η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ είναι ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, αλλά αυτό δεν αποκλείει την παρουσίαση και μίας βραδινής εκπομπής.

Φαίη Σκορδά: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Τάσου Κωστή για τον Γιώργο Κιμούλη

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν