Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε πολύ καιρό, και η αλήθεια με επιτυχία, να αποτινάξει από πάνω της τον τίτλο της «μεσημεριανής» παρουσιάστριας του τότε ALTER. Χρειάστηκε να αλλάξει dress code, καταργώντας το μίνι και έξω… καρδιά, έμαθε να μη γελάει δυνατά αλλά κομψά, και προσπάθησε να μετατρέψει το κουτσομπολιό σε διασκεδαστικό κοινωνικό σχολιασμό και πληροφορία, δηλαδή infotainment.

Ωστόσο σήμερα έκανε λάθος με την έκφραση που χρησιμοποίησε προκειμένου να κολακέψει την εξαίρετη Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία προφανέστατα ήρθε σε δύσκολη θέση, κάτι το οποίο προσπάθησε να «γυρίσει» λίγο αργότερα. Αλλά το κακό είχε γίνει.

Ακόμα και η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ,  ίσως, αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο λάθους, να κατάλαβε ότι έγινε… παρεξήγηση!

Η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή, αφού την Δευτέρα (26/9) είναι η πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί. Η ΣτΟργή θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00 και εκείνη κλήθηκε να μιλήσει για αυτή.

Όταν η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Μας, η παρουσιάστρια είπε: «Θα το πω εγώ τώρα… Εγώ αν ήμουν άντρας, μια γυναίκα σαν εσένα θα ερωτευόμουν», είπε η Φαίη Σκορδά για να πάρει την ξερή και αμήχανη απάντηση της ηθοποιού που είπε «μάλιστα».

Στο μεταξύ καταλαβαίνει ότι όλο είναι λάθος οπότε πάει να γυρίσει το κλίμα λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς σου ακούγεται αυτό, αλλά αν ήμουν άντρας… μια γυναίκα σαν εσένα. Όχι σαν εμένα, μια γυναίκα σαν εσένα».

«Εντάξει, πρέπει να έρχομαι πιο συχνά για να μου τα λες αυτά» έκλεισε την κουβέντα η σπουδαία ηθοποιός.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η παρουσιάστρια «παλεύει» να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής. Ωστόσο, και αφού το κανάλι στηρίζει όσο μπορεί, θα ήταν πιο φρόνιμο να κάνει το κοπλιμέντο όταν δεν θα υπήρχε η κάμερα αφού σε τέτοιου μεγέθους ηθοποιό δεν συνάδουν τέτοιου είδους σχόλια…

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε το βίντεο από την εκπομπή

 


Όλες οι ειδήσεις

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Οι νέοι Παναθηναϊκοί πρώτα πρέπει να λένε «Παύλος»

Σασμός: Η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει γιατί εκτέλεσε τον Άγγελο