Το νέο κοινωνικό δράμα με τίτλο ΣτΟργή έρχεται στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και μιλά ανοιχτά για την κακοποίηση, τα τραύματα που κουβαλάει ο καθένας μας από την παιδική του ηλικία, την ενηλικίωση αλλά και το πόσο μπορούμε να αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η Ελένη, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στην Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια. Η μητέρα της, η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση… Πρόκειται για μία γυναίκα με βαθιά πίστη που όμως τα όσα κρύβει μέσα της δεν την αφήνουν να ηρεμήσει. Η ίδια φαίνεται ότι κουβαλά μέσα της μεγάλο πόνο με αποκορύφωμα το χαμό της μεγάλης της κόρης. Και μπορεί λόγω της πίστης της να μη δέχεται το καινοτόμο, όμως τελικά καταλαβαίνει ότι υπάρχει φως.

Από την άλλη πηγαίνει στο ιατρείο ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, οι οποίοι είναι σε διάσταση. Σύμφωνα με τα όσα θα γίνουν γνωστά παρακάτω, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του. Έτσι, η Ειρήνη θα πάρει την απόφαση να πάρει τα παιδιά της και να φύγει μακριά και από τον σύζυγό της αλλά και από το σπίτι της!

Αρχικά η Γιατρός, σκέφτεται να τον καταγγείλει όμως αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

ΣτΟργή: Έρχεται αυτή την Παρασκευή

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στον Στέφανο το στρατηγείο και την ερευνά του

Αρναούτογλου καιρός (16/9): Αύγουστος και πάλι με 40αρια – Πού θα βρέξει

Φλόγα και άνεμος: Η υπόθεση των τριών πρώτων επεισοδίων της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ