Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Τάσος Ξιαρχό. Ο διάσημος χορογράφος μίλησε για το Survivor αλλά και για τη συμμετοχή του στη Φάρμα.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor και πέρυσι και φέτος. Επειδή πέρυσι είχα ένα πρόβλημα με το διαβατήριό μου, τους είπα ότι φέτος είμαι έτοιμος να πάω. Μετά έγινε το συμβάν αυτό με τις ρίγες και επέλεξαν να μη γιατί φοβήθηκαν.

Μου έδιναν 4.000 ευρώ την εβδομάδα, κάπου εκεί. Εδώ και δύο χρόνια τα ριάλιτι δεν με θέλουν, όπως και με τη Φάρμα που δεν πήγε πολύ καλά», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα του Mega.

Ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε στη συνέχεια: «Η απόφασή μου να πάω στη Φάρμα δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Με το Instagram έβγαζα πολλά λεφτά στην καραντίνα, αλλά ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο».

Survivor- Τάσος Ξιαρχό: Τι έλεγε ο χορευτής χορογράφος ένα χρόνο πριν

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» μίλησε πριν περίπου ένα χρόνο ο χορογράφος και είχε «ξεκαθαρίσει» τους λόγους που τότε είχε πει όχι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους. Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δεν θα πάω στο Survivor. Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν την άλλη εβδομάδα. Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί.

Ήμουν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό, δεν θέλω να χάνω, έχω πρόβλημα, τσακώνομαι. Ίσως είναι καλό που δεν πήγα γιατί θα βλέπατε έναν Τάσο πολύ αληθινό. Τα χρήματα για το Survivor δεν ήταν ικανοποιητικά», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.