Ευτυχώς είναι πάρα πολλοί όσοι ΔΕΝ βλέπουν το Fame Story και έτσι δεν θα τους κολλήσει η ταμπέλα του «ηλίθιου» αφού με αυτό το… «κοσμητικό» επίθετο χαρακτήρισε το κοινό που παρακολουθεί τα όσα γίνονται στη μουσική ακαδημία του Star, ο ένας εκ των δύο αδερφών Ντάνι και Βίκτορ Ιγκοντάρο.

Όπως είπε ο μελλοντικός τραγουδιστής στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας το κοινό που ψήφισε να αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι… ηλίθιο. Μάλιστα, ζήτησε από την κάμερα να δώσει… βάση σε αυτό που είπε.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Super Κατερίνα, που σχολίαζαν το επεισόδιο, τόνισε ότι τα διδυμάκια έχουν ύπουλο ρόλο!

Τι όμως συνέβη;

Η παρέα των παιδιών σχολίαζε την αποχώρηση του Nicky λέγοντας ότι είναι κρίμα που αποχώρησε γιατί χρειαζόταν μία ευκαιρία για να προχωρήσει και δεν πρέπει να ψηφίζει ο κόσμος όποιον συμπαθεί αλλά αυτόν που έχει ταλέντο!

Όταν όμως κάποιος από τους παίκτες είπε ότι τον ψήφισε ο κόσμος, τότε ο νεαρός είπε ότι ο κόσμος που τους βλέπει, είναι ηλίθιοι!

Επιπλέον αναρωτιόταν τι ακριβώς βλέπουν οι τηλεθεατές και τι ακριβώς… ψηφίζουν!

 

Fame Story: Δείτε όσα είπαν τα αδέρφια Ιγκοντάρο